Turistička organizacija Bijelo Polje

HOTEL DVOR

Foto:HOTEL DVOR

Idealno mjesto za smještaj poslovnih gostiju i turističkih posjetilaca. Hotel Dvor prati trendove savremenog života. Mi smo tu da opravdamo sva Vaša očekivanja, da Vam ponudimo vrhunsku uslugu i učinimo da vrijeme provedeno kod nas zaista bude posebno. Na raspolaganju su sobe (apartmani, jednokrevetne, dvokrevetne...). U okviru hotela su restoran (do 150 mjesta), svečana sala (170 mjesta), sala za sastanke. Akcenat je na jednostavnim i lijepim sadržajima i domaćoj atmosferi. Za sve goste je obezbijeđen parking.

    Osnovne informacije

    HOTEL DVOR

  • Adresa: Rakonje bb
  • Telefon: +382 69 111 444
  • Radno vrijeme: 07h - 00h
  • Broj zvezdica:
  • Website: www.hoteldvor.me
HOTEL ROYAL

Hotel Royal se nalazi u centru Bijelog Polja, posjeduje deset luksuzno opremljenih soba. U sklopu hotela se nalazi poznata pecerija Rojay i parking koji je besplatan za goste. Dodjite i uvjerite se u visoki kvalitet naše usluge.

 

HOTEL DVOR

Hotel Dvor je primjer tradicionalne arhitekture, odlične usluge i kvalitetne kuhinje. Prijatan ambijent za vas, vašu porodicu, prijatelje i poslovne partnere. Dobrodošli !

 

HOTEL FRANCA

Hotel Franca se nalazi u samom centru grada i predstavlja najsavremeniji i najluksuzniji hotel u Bijelom Polju. Svrstan je u kategoriju hotela sa četiri zvjezdice, tako da mu se na enterijeru, komforu i funkcionalnosti može pozavidjeti.