Turistička organizacija Bijelo Polje

DR ZEJNILOVIĆ BIJELO POLJE

Foto:DR ZEJNILOVIĆ

O nama

Laboratorija dr Zejnilovic osnovana je marta 2012. god i svojim radom unela inovacije u svetu dijagnostike sa individualnim pristupom svakom pacijentu. Čini je tim stručnjaka koji je neprekidno na raspolaganju pacijentima za svaku konsultaciju svih nivoa anliza-personalizovani pristup. Naš cilj je poboljšanje života pacijentima. Odvažni smo u odlučivanju i djelovanju. Obavezujemo se na naučnu ozbiljnost, beskompromisnu etiku i principim da medicinske inovacije budu dostupne svima. To je naša misija.
 

Medicinska oprema

Poseduje najsavremenije dijagnostičke aparate za sve zastupljene oblasti u dnevnoj bolnici.
U cilju kvalitetnije usluge, našim pacijentima, dnevna bolnica "Dr. Zejnilović" oformila je tim za kućno liječenje.
Dovoljno je da nas pozovete, naš stručni tim pružiće Vam besplatne konsultacije i usmeriti vas ka što bržem i efikasnijem otklanjanju Vašeg problema.

    Osnovne informacije

    DR ZEJNILOVIĆ BIJELO POLJE

  • Adresa: Ulica Slobode br. 17, Bijelo Polje
  • Telefon: +382 50 200 810, +382 69 150 001
  • Radno vrijeme: Ponedeljak-Petak: 07:00-20:00 Subota: 07:00-15:00 Nedeljom ne radimo
  • Broj zvezdica:
  • Website: https://drzejnilovic.me/
 

HOTEL DVOR

Hotel Dvor je primjer tradicionalne arhitekture, odlične usluge i kvalitetne kuhinje. Prijatan ambijent za vas, vašu porodicu, prijatelje i poslovne partnere. Dobrodošli !

 

STARA KRČMA BOŽOVIĆ

Stara krčma " Božović" je spoj tradicionalnog i modernog, nalazimo se neposredno pored magistralnog puta Bijelo Polje - Berane u mjestu Zaton, na nekih 12 km od Bijelog Polja. Nacionalna kuhinja, ljubazno osoblje, su neki od razloga da nam ukažete povjerenje a mi da povjerenje opravdamo. Naš objekat ima na raspolaganju pored restoranskog dijele i svečanu salu za svadbe, rodjendane, krštenja . Dobrodošli