Turistička organizacija Bijelo Polje

RESTORAN GOJA

Foto:Restoran Goja

Restoran Goja je restoran, nacionalne kuhinje, interesatne arhitekture,  u čarobnom  ambijentu koji lijepim posebno čini rijeka Lim, koja protiče neposredno pored restorana.  Objekat ima baštu, koja se pruža duž riječne obale, sve ostalo je doživljaj koji treba sebi priuštiti, odmor i mir koji vas čeka . Dobrodošli!

HOTEL DVOR

Hotel Dvor je primjer tradicionalne arhitekture, odlične usluge i kvalitetne kuhinje. Prijatan ambijent za vas, vašu porodicu, prijatelje i poslovne partnere. Dobrodošli !

 

HOTEL FRANCA

Hotel Franca se nalazi u samom centru grada i predstavlja najsavremeniji i najluksuzniji hotel u Bijelom Polju. Svrstan je u kategoriju hotela sa četiri zvjezdice, tako da mu se na enterijeru, komforu i funkcionalnosti može pozavidjeti.

 

HOTEL BALI MOUNTAIN RESORT

HOTEL BALI MOUNTAIN RESORT se nalazi na 20 km od Bijelog Polja, selo Orahovica - Sutivan. Skretanje sa magistralnog puta Bijelo Polje - Prijepolje pored škole 9 Maj Sutivan. Očekuje vas nevjerovatna arhitektura, opremljenost soba, restoran, unutrašnji i spoljašnji bazen, bungalovi. Naša posebnost je kuhinja, hrana je domaća i dolazi od vrijednih domaćina iz sela Orahovica.