Turistička organizacija Bijelo Polje

UŠĆE FEST BIJELO POLJE

Sada već tradicionalni festival ''Ušće fest Bijelo Polje'' održan je prvi put 2014.godine na najljepšoj lokaciji za festivalske programe na sjeveru Crne Gore, na ušću rijeke Bistice i Lima. Čekalo se decenije na ovakvu ideju, da se ljudima pokaže da je ušće dar prirode i da je na nama da ga turistički i kulturno valorizujemo, unaprijedimo lokalitet sa potrebnim sadržajima, i obezbijedimo da ono ne samo kroz festival ''Ušće fest'' već i svakodnevno tokom ljetnjih dana bude mjesto za porodični odmor, kao i idealno mesto za kamp naselje u našem gradu.

''Ušće fest" Bijelo Polje''  ponudio je ono što najbolje može da pruži muzika, pružio je doživljaj koji se živi od ljeta do ljeta, 

U dijelu muzičkog programa, nastupali su najbolji rengionalni DJ-evi kao i bendovi iz okruženja.

Sjetimo se koje sve nastupao,  Crvena Jabuka , Riblja Čorba, Djordje David, Plavi orkestrar, Osvajači, Van Gogh, Piloti, Yu  grupa, Teška industrija. 

Naš omiljeni pjevač je sada balkanska zvijezda Isak Šabanović 

Cilj ovog festival je da ostavi i privuče pažnju velikog broja ljudi, i tako je dobio status jednog od najposjećenih festivala na sjeveru Crne Gore.  Festival ''Ušće fest Bijelo Polje'' pomera i briše granice,  povezuje ljude različitih vjere, kultura.. Stvorili smo festival koji pripada isključivo mladima, a sa druge strane festival koji je otvoren za sve ljude dobre volje bez obzira na godine. 

Foto:www.tobp.me