Turistička organizacija Bijelo Polje

TEA MEDIKA

Foto:TEA MEDIKA

Privatna zdravstvena ustanova „Tea Medica“ je osnovana 2004. godine i danas u svom sastavu ima 37 apoteka, sa tendencijom ubrzanog povećanja tog broja. Ukupno trinaest apoteka se nalazi u Podgorici, četiri u Baru,po tri u Nikšiću,Cetinju I Ulcinju ,po dve u Herceg Novom I Budvi , po jedna u Radanovićima , Kotoru , Meljinama, Pljevljima, Bijelom Polju,Rožaje, i Beranama .

U apotekama „Tea Medica“ su zaposleni magistri farmacije i farmaceutski tehničari, čija se znanja, sposobnosti i vještine kontinuirano unapređuju, kako bi se pacijentima pružila najbolja farmaceutska zdravstvena zaštita, njega i prevencija. Kvalitetna usluga za nas znači da svaki pacijent dobije proizvod koji mu je potreban, zajedno sa ličnom brigom i pažnjom koju zaslužuje, jer naši farmaceuti uvek izdvoje vrijeme da upoznaju svakog pacijenta i njegove jedinstvene zdravstvene potrebe.

U apotekama „Tea Medica“ možete pronaći široku paletu lijekova i pomoćnih lijekovitih sredstava, bogat izbor preparata na bazi bilja, najkvalitetnije dermatokozmetičke proizvode, širok spektar artikala za njegu i ishranu bebe i majke, proizvode za oralnu higijenu, anatomsku obuću, kao i mnoge druge proizvode. U slučaju potrebe za proizvodom koji nemamo u redovnoj ponudi, posebnu pogodnost predstavlja mogućnost da se isti brzo poruči i već istog dana Vam bude na raspolaganju. Posjedujemo i magistralnu laboratoriju u kojoj se izrađuju raznovrsni galenski i magistralni preparati.

Posebnu pažnju smo posvetili dizajnu enterijera, koji je sveden, a opet topao i pristupačan, tako da se svaki naš pacijent oseća dobrodošlim. Apoteke su otvorenog tipa, sa više slobodnog prostora i bez osećaja gužve, proizvodi su pristupačni za razgledanje, a uz to optimalno uskladišteni i zaštićeni od temperature, sunčeve svjetlosti i drugih spoljašnjih uticaja.

Snabdijevenost naših apoteka je odlična, cijene izuzetno povoljne, a usluga najvišeg mogućeg kvaliteta, jer se neprekidno unapređuje tako da prati potrebe i interesovanje pacijenata. Sve to nas čini prepoznatljivim i stalan rast naše mreže je upravo je dokaz sve većeg povjerenja koje nam pacijenti ukazuju.

 

    Osnovne informacije

    TEA MEDIKA

  • Adresa: (Industrijska bb (Hipermarket VOLI), 84000 Bijelo Polje)
  • Telefon: +382 67 042 057, +382 50 435 213
  • Radno vrijeme: 08h-22h
  • Broj zvezdica:
  • Website: http://www.teamedica.co.me/me/
STARA KRČMA BOŽOVIĆ

Stara krčma " Božović" je spoj tradicionalnog i modernog, nalazimo se neposredno pored magistralnog puta Bijelo Polje - Berane u mjestu Zaton, na nekih 12 km od Bijelog Polja. Nacionalna kuhinja, ljubazno osoblje, su neki od razloga da nam ukažete povjerenje a mi da povjerenje opravdamo. Naš objekat ima na raspolaganju pored restoranskog dijele i svečanu salu za svadbe, rodjendane, krštenja . Dobrodošli

 

ETNO SELO VUKOVIĆ

Etno selo " Vuković" se nalazi u ambijentu netaknute prirode, u srcu prelijepe Vranješke doline, na putu Bijelo Polje - Pljevlja. Uredjeno u tradiocionlanom ruhu, sa vrhunskom kuhinjom, prirodnim bazenom i auto kampom. Ništa drugo vam ne preostaje već da dodjete. Dobrodošli